XX. Esztergomi Fotográfiai Biennálé

Nagyon boldog vagyok, ugyanis a következő levelet kaptam:

Kedves Pályázó!

Köszönjük, hogy megtisztelte a XX. Esztergomi Fotográfiai Biennálét pályázatával.Örömmel értesítjük, hogy a Zsűri beválogatta alkotását (alkotásait) a Biennále pályázatára.A XX. Esztergomi Fotográfiai Biennále ünnepélyes megnyitója 2016. szeptember 2-án lesz, erről természetesen tájékoztatjuk.

A pályázatra a jelenleg úgy 30 képből álló sorozatomból, a TELEPORT-IZM -ból választottam előbb négy képet , majd sikerült végül 3 képre redukálni. A sorozaton belül fontos volt, hogy a megadott “megfoghatatlan” köré vagy azzal, vagy abba, agykaratézzam, ami az idei kiírásban szerepelt.

Varga Tamás (Brownhand) segített a képek leválogatásában, asszem úgy 5 darabra. Seres Géza és Gombos Lajos beszélt le végül a saját-kezű kivitelezésről és így alakultak ki a végső 15cmx15cm-es Fine Art printek egy igen különleges művész papírra. ( neeem… 😀 ez titok! )

Igen! Azaz, hogy nem! Egy ilyen minőségű pályázatra igenis mindenből a legjobb kell! A legjobb papír, keret, nagyítás, kidolgozás stb brrrr… Megynyitóra is Porséval megyünk; marad idő megállni majd, Gál András lefotóz valami űber bárányfelhőt a hasselbláddal. Kétszer.

Igen, András is jön, hiszen neki is az összes képét elfogadták 5db-ot! Bízom abban, hogy Varga Tamás fog vezetni, mert András nagy versenyző, de ennek ellenére most alul maradt, hiszen Tamás több képpel fog szerepelni, hogy mennyivel azt nem árulhatom el! Még az is lehet, hogy Seres Géza is velünk jön és akkor Ő lehetne a hangulatfelelős a maga 4db alkotásával, amivel szerepelni fog a Biennálén.

Mint azt tudjátok, a Debreceni Új Fotóműhely tagja vagyok, ahogy az itt felsoroltak is, de ez még mind semmi! A fotóműhely 6 alkotóval összesen 22 darab alkotással fog szerepelni a XX. Esztergomi Fotográfiai Biennálén. Szóval valahogy úgy jön ki a 22, hogy Baloghné Dr. Kovács Matild és Balogh Gábor is több képpel szerepel, hogy mennyivel az egy 2 ismeretlenes egyenlettel kiszámítható! Ez akár egy csoportos kiállítással is felér vagy mi a szösz! RESZKESS ESZTERGOM JÖN A VAD-KELET!!!

Nagy boldogság ez és ezúton szeretnék kedves barátainak is gratulálni, akiknek szintén sikerült! Ott találkozunk!

Planéta ( Szolárisz ) Mobilfotó, 15x15cm Fine Art Print Teleport-Izm sorozat © 2016 Deli Barna

Planéta ( Szolárisz )
Mobilfotó, 15x15cm Fine Art Print
Teleport-Izm sorozat
© 2016 Deli Barna

Besugárzás ( Szolárisz ) Mobilfotó, 15x15cm Fine Art Print Teleport-Izm sorozat © 2016 Deli Barna

Besugárzás ( Szolárisz )
Mobilfotó, 15x15cm Fine Art Print
Teleport-Izm sorozat
© 2016 Deli Barna

Légzsilip ( Szolárisz ) Mobilfotó, 15x15cm  Fine Art Print  Teleport-Izm sorozat  ©  2016 Deli Barna

Légzsilip ( Szolárisz ) Mobilfotó, 15x15cm
Fine Art Print
Teleport-Izm sorozat
© 2016 Deli Barna

 

3 thoughts on “XX. Esztergomi Fotográfiai Biennálé

Leave a comment